Nieuws » Producten van velhorst

Vitabella - biologische aardappelen

De Vitabella is een lekkere vastkokende biologische aardappel met een gele vleeskleur. De aardappel is zeer geschikt om te bakken en verse friet van te maken. We verkopen de Vitabella voor 3,00 euro per 2 kg.

Vitabella

De Vitabella is een lekkere vastkokende biologische aardappel met een gele vleeskleur. De aardappel is zeer geschikt om te bakken en verse friet van te maken. We verkopen de Vitabella voor 3,00 euro per 2 kg. Als lid van Vrienden van Velhorst krijg je 10% korting.

Biologische aardappelen bestellen

Je kunt deze aardappelen bestellen door een mail te sturen naar winny@landgoedvelhorst.nl. De bezorging in Almen is gratis. Afhalen op afspraak is ook mogelijk.

Aardappelen uit de oven

Mijn favoriete gerecht zijn aardappelen uit de oven. Was de aardappelen in de schil. Snijd ze in partjes. Leg de aardappel partjes op bakpapier en besprenkel ze met wat olijf- of koolzaadolie en strooi wat zeezout en verse rozemarijn over de aardappelen. Bak de aardappelen in de oven voor ca. 30-45 minuten op 200 graden tot ze goudgeel en knapperig zijn. Eet smakelijk. 

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

45.8
1135
36
44.192.94.177