Nieuws » Producten van velhorst

Verkoop producten Velhorst bij de Super in Almen

Vanaf heden zijn de biologische Vitabella aardappelen, broccoli, spitskool en courgettes van Landgoed Velhorst bij de Superrr in Almen te koop. De Superrr streeft naar een breed assortiment lokale producten van ambachtelijke kwaliteit.

Verkoop producten Velhorst bij de Super in Almen

De Vrienden van Velhorst gaan samenwerken met de Superrr in Almen. Voor de Superrr is samenwerking de sleutel om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Deze lokale supermarkt is een no-nonsense organisatie die van aanpakken weten. Daar waar iedereen wil, vallen beperkingen weg. Ouders van schoolgaande kinderen met een beperking hebben vaak geen idee wat er in de toekomst allemaal op hen afkomt. De Superrr kan helpen bij de onafhankelijke aanvraag van een indicatie en jongeren ook een stageplek aanbieden. Zo kunnen deze jongeren in een beschermde omgeving kennismaken met de supermarktwereld.

Lokale producten van ambachtelijke kwaliteit

De Superrr streeft naar een breed assortiment lokale producten van ambachtelijke kwaliteit. Daarom zijn wij ook trots dat onze producten daar verkocht worden.

Bezorgdienst Superrr

Het (gratis) afhalen van producten, die via de webshop besteld zijn, is ook mogelijk bij de Superrr. Op woensdagochtend en vrijdagmiddag bezorgt de Superrr de bestellingen (besteld via de webshop); de bezorging in Almen en het buitengebied van Almen doen zij gratis; tot 15 km buiten Almen worden 2,50 euro bezorgkosten berekend.

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

57.9
1134
36
3.236.145.153