Nieuws » Seizoenswandelingen van velhorst

Najaarswandeling Vrienden van Velhorst

Michiel Schaap, ecoloog bij Natuurmonumenten is 27 oktober a.s. de gastspreker tijdens de najaarswandeling op Landgoed Velhorst. Tijdens de wandeling laat Michiel de natuur op het landgoed zien.

Natuur op Landgoed Velhorst

Michiel Schaap, ecoloog bij Natuurmonumenten is 27 oktober a.s. de gastspreker tijdens de najaarswandeling op Landgoed Velhorst. Tijdens de wandeling laat Michiel de natuur op het landgoed zien. Hopelijk zijn er tijdens de wandeling mooie herfstkleuren te zien in de bossen dus neem je camera mee! Naast zijn werk bij Natuurmonumenten is zijn grote passie natuurfotografie, wellicht kan hij jullie tijdens de wandeling hierover nog wat tips geven. Om een indruk te krijgen van deze passie kun je kijken op www.michielschaap.nl.

Informatie over de wandeling 

De wandeling is van 14.00 uur tot 16.00. Leden van Vrienden van Velhorst kunnen zich aanmelden voor deze najaarswandeling

Om de rust op Landgoed Velhorst te bewaren, vragen we om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op de parkeerplaatsen aan de Lage Lochemse weg (zie onderstaande kaart). Vanaf deze parkeerplaatsen is het een paar minuten lopen naar Velhorst 3 waar we om 13.45 verzamelen.

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

59.4
1134
36
35.174.62.162