Nieuws » Producten van velhorst

Erkende streekproducten van Landgoed Velhorst

Diverse producten van Landgoed Velhorst hebben het keurmerk "Erkend Streekproduct" gekregen, omdat ze op een maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd, met toegevoegde waarde voor de streek en het streekeigen cultuurlandschap.

Keurmerk Erkend Streekproduct

Het ‘Erkend Streekproduct’ is een onafhankelijk keurmerk voor streekproducten die op een maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd, met toegevoegde waarde voor de streek en het streekeigen cultuurlandschap. Het keurmerk wordt beheerd door de Stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN). SPN werkt nauw samen met een aantal regionale keurmerken of streekmerken, die werken volgens dezelfde uitgangspunten, criteria en procedures. Alle volgens de SPN criteria gecertificeerde producten (dus ook die onder de regionale keurmerken vallen) worden opgenomen in de landelijke database van het Erkend Streekproduct.

 

Erkende streekproducten van Landgoed Velhorst

De volgende producten hebben het keurmerk gekregen: biologisch volkoren tarwemeel, biologische tarwebloem, biologische roggemeel , biologische roggebloem, biologische parelrogge, biologische parelgerst, biologisch havermout, biologische quinoa, biologische koolzaadolie. 

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

52.7
1134
36
3.238.112.198