Nieuws » Producten van velhorst

De eerste oogst en verkoop producten Velhorst

Afgelopen vrijdag hebben we speciaal voor de leden van de Vrienden van Velhorst de eerste biologische groenten en kruiden vers van het land geoogst. Vanaf heden is onze webshop geopend én gaan we onze producten verkopen bij de Superrr in Almen.

Verkoop producten Velhorst bij de Super in Almen

De Vrienden van Velhorst gaan samenwerken met de Superrr in Almen. Voor de Superrr is samenwerking de sleutel om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Deze lokale supermarkt is een no-nonsense organisatie die van aanpakken weten. Daar waar iedereen wil, vallen beperkingen weg. Ouders van schoolgaande kinderen met een beperking hebben vaak geen idee wat er in de toekomst allemaal op hen afkomt. De Superrr kan helpen bij de onafhankelijke aanvraag van een indicatie en jongeren ook een stageplek aanbieden. Zo kunnen deze jongeren in een beschermde omgeving kennismaken met de supermarktwereld.

De Superrr streeft naar een breed assortiment lokale producten van ambachtelijke kwaliteit. Daarom zijn wij ook trots dat onze producten daar verkocht worden.

Afhalen en bezorgen bij/ door de Superrr Almen

Het (gratis) afhalen van producten, die via de webshop besteld zijn, is ook mogelijk bij de Superrr. Op woensdagochtend en vrijdagmiddag bezorgt de Superrr de bestellingen (besteld via de webshop); de bezorging in Almen en het buitengebied van Almen doen zij gratis; tot 15 km buiten Almen worden 2,50 euro bezorgkosten berekend.

Webshop Vrienden van Velhorst geopend

Vanaf heden is onze webshop geopend. Je kunt online producten bestellen en direct via Ideal afrekenen. Om te kunnen bestellen maak je eerst (eenmalig) een account aan.

De bestelling kan op woensdagochtend en vrijdagmiddag door de Superrr bezorgd worden (tot 15 km buiten Almen). Woon je verder weg, dan kan de bestelling ook via de post bezorgd worden. Jouw bestelling afhalen bij de Superrr is ook mogelijk.

Wekelijks houden we je op de hoogte van de nieuw geoogste producten via Facebook.

Eerste biologische Vitabellas worden geoogst

Afgelopen weekend hebben we de biologische Vitabellas op proef gerooid. Deze nieuwe aardappelen smaken zalig. Goed afspoelen en in de schil koken. Vrijdag 21 juni worden de Vitabellas gerooid en kunnen deze biologische aardappelen besteld en gekocht worden.

 

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

55.1
1135
36
35.174.62.162