Nieuws » Producten van velhorst

Eerste oogst biologische groenten van Landgoed Velhorst

De eerste oogst van onze biologische groenten is exclusief voor de leden van "Vrienden van Velhorst". Vrijdag 14 juni tussen 13.00 en 16.00 uur nemen we de Vrienden van Velhorst mee naar de akkers om hun verse producten uit te zoeken en te oogsten.

Exclusief voor de leden van "Vrienden van Velhorst"

Aanstaande vrijdag 14 juni starten we met het oogsten van de eerste producten op Landgoed Velhorst. Daar kun je als lid bij zijn en een keus maken welke producten je graag af wilt nemen. Deze oogsten we voor je ter plaatste. De verwachting is dat we de volgende biologische groenten en kruiden aan kunnen bieden (zolang de voorraad strekt): gele en groene courgettes, tuinbonen, snijbiet (groen en rhubarb chard), Marokkaanse munt, koriander, peterselie. Daarnaast hebben we een schuuropruiming van biologische aardappelen en uien oogstjaar 2018 met 50% korting!

Mis deze mooie gelegenheid niet en kom vrijdag 14 juni tussen 13.00 en 16.00 uur naar Velhorst 3 in Lochem, vanwaar we je meenemen naar de akkers om jouw verse producten uit te zoeken en te oogsten. 

P.s. wil je jouw eigen boodschappentas meenemen voor jouw producten. 

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

34.6
1136
36
44.192.94.177