Nieuws » Producten van velhorst

Biologische koolzaadolie van Landgoed Velhorst

De koolzaadolie van Landgoed Velhorst is de eerste biologsche koolzaadolie voor humane consumptie van Nederlandse bodem.

Dit is de eerste biologsiche koolzaadolie voor humane consumptie van Nederlandse bodem. Dit mooie product is geproduceerd in een korte keten en wordt rechtstreeks aan consumenten en lokale ondernemers verkocht.

Koolzaadolie is gezond, omdat de olie rijk is aan onverzadigde vetzuren. Koolzaadolie bevat gemiddeld negentig procent​ onverzadigde vetzuren​ en tien procent​ verzadigde vetzuren. Koolzaad bevat van nature​ Omega 3. In Koolzaadolie vind je relatief veel alfa-linoleenzuur (ALA), een plantaardige vorm van Omega 3-vetzuur. ALA is een​ essentieel vetzuur​ dat het lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid, maar niet zelf kan aanmaken. ALA haal je daarom uit voeding. Het gebruik van koolzaadolie kan je helpen voldoende Omega 3 binnen te krijgen via voeding.

De biologische koolzaadolie van Landgoed Velhorst verkrijgbaar in cadeauverpakking met Bak en Braad, Culinair en Tafelolie (250 ml per fles). Bak en Braad ook verkrijgbaar in een 500 ml fles.

Bestel de biologische koolzaadolie van Landgoed Velhorst via onze webwinkel

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

59.0
1133
36
3.238.112.198