Nieuws » Producten van velhorst

Biologische havermout en muesli van landgoed Velhorst

Een mooie start in het nieuwe jaar! Vandaag is de eerste biologische havermout en muesli geleverd. Beide producten zijn van 100% biologische haver van landgoed Velhorst. Bestellen kan via onze webwinkel.

Havermout en havermuesli van landgoed Velhorst

Een mooie start in het nieuwe jaar! Vandaag is de eerste havermout en muesli geleverd met dank aan Meesters van de Halm. Binnenkort volgen er nog meer producten, met zorg samengesteld van de granen van landgoed Velhorst. Bestellen kan via onze webshop.

Muesli

Van het haver is door Meesters van den Halm muesli en havermout gemaakt onder ons eigen label. Deze muesli bevat 100% biologische haver van landgoed Velhorst. Meesters van de Halm is een authentieke biologische Nederlandse Graanpletterij sinds 1977. Bij het verwerken van het graan wordt alleen ons eigen graan gebruikt. De graanvlokken zijn verwerkt tot muesli naar ons eigen recept.

Havermout

Ook de havermout is van 100% haver van landgoed Velhorst. Havermout is gedroogde, gepelde en geknipte haver. Het wordt veel gebruikt voor de bereiding van een ontbijt in papvorm. De voedingsvezels in havermout zorgen niet alleen voor een lager cholesterolgehalte in het bloed. Ze zorgen ook voor een lichtere stijging van het bloedsuiker en een langzamere en betere vertering van het voedsel. Bovendien zit je er lekker lang vol van. Ook zijn vezels goed voor je darmen want ze dragen bij aan een gezonde darmflora. 

Winterlezing Vrienden van Velhorst

Op de website is eveneens de mogelijkheid om aan te melden voor de winterlezing van de Vrienden van Velhorst op 26 januari. Tijdens de lezing zal o.a.  Lyanne Schrijver, voedingsdeskundige, meer vertellen over de voedingswaarde van deze producten.

Winny van Buuren

Plaats hier je reactie!

46.4
1136
36
44.192.94.177