Terug naar Nieuwsbrief / Archief

18.05.2020
Nieuwsbrief Vrienden van Velhorst mei 2020

Voorjaarswandeling uitgesteld

De voorjaarswandeling van 24 mei a.s. voor de leden van Vrienden van Velhorst is uitgesteld vanwege de corona-maatregelen. Gezien het aantal leden en de maatregel om 1 ½ meter afstand te houden, vinden we het niet verantwoord om de wandeling door te laten gaan. We bekijken momenteel hoe we binnen de nieuwe maatregelen van 1 juni een wandeling kunnen organiseren. Heb je vragen, dan kun je contact met ons opnemen. We wensen je goede gezondheid en hopelijk tot snel op landgoed Velhorst.

 

Pixelfarming landgoed Velhorst

Afgelopen en komende weken zijn druk bezig (geweest) met het zaaien en planten in de pixels. In de pixels staat nu kommerkruid, goudsbloem, broccolli, spruiten, bloemkool, knolselderij, selderij, prei, Chinese kool, courgette, boerenkool, andijvie, koolrabi, theemix, uien, spitskool, pompoen, rode kool, romanesco, savooie kool, witte kool.

Tot nu toe hebben bijna 100 mensen 300 pixels gepacht. Regelmatig krijgen we de vraag of er nog voldoende pixels zijn. Ja, die zijn er! Dus als je pixels wilt pachten, meld je dan aan via de website

Cadeaubon pixels

Wil je iemand verrassen? Geef een pixel cadeau, schenk biologische gewassen en draag bij aan het verhogen van de biodiversiteit op Landgoed Velhorst. Je krijgt een digitale cadeaubon met een persoonlijke boodschap.

 

Landgoed Velhorst in de vroege ochtend

Luisteren in stilte naar alle vogels. Genieten in de zon van de haver die opkomt. Dankbaar om hier te mogen wonen en boeren en te zorgen voor de bodem, natuur, dieren en gewassen. P.s. zet het geluid aan. 

26.2
786
29
3.236.145.153