Bezorging producten Vrienden van Velhorst

De Vrienden van Velhorst hebben verschillende (gratis) bezorgopties. Je bent vrij om de bezorgoptie te kiezen die jou het beste uitkomt. 

Gratis bezorging in Almen 

We bezorgen de bestellingen gratis in Almen. Als je voor 17.00 uur besteld, bezorgen we de volgende werkdag bij je thuis. 

Op woensdagochtend en vrijdagmiddag bezorgt de Superrr gratis de bestellingen (besteld via de webshop) in Almen en het buitengebied van Almen. 

Producten zelf ophalen bij de Super

Als je jouw bestelling liever zelf wilt ophalen, is dat ook mogelijk. Bestellingen kunnen bij de Superrr in Almen opgehaald worden. Als je voor 17.00 uur besteld, kun je de volgende werkdag jouw bestelling ophalen.

Producten zelf ophalen bij de Nieuwenburgt

Je kunt jouw bestelling ook ophalen bij de biologische boerderijwinkel de Nieuwenburgt in Spankeren. Als je voor vrijdag bestelt, kun je jouw bestelling vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur ophalen in Spankeren.

Bezorgen op locatie

Het bezorgen van de producten van de Vrienden van Velhorst  is mogelijk op elke locatie. Woon je niet in de buurt van Landgoed Velhorst én wil je genieten van onze biologische producten, dan bezorgen we jouw bestelling via de Superrr of de post.

De Superrr levert tot 15 km buiten Almen voor 2,50 euro. De kosten voor levering via de post zijn 6,95 euro. Bestel je meer dan 25,00 euro, dan zijn de bezorgkosten via de post gratis. 

Biologische seizoensproducten van Landgoed Velhorst

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze biologische seizoensproducten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook