Terug naar Nieuwsbrief / Archief

06.01.2020
Nieuwsbrief Vrienden van Velhorst januari 2020

We wensen je een gezond en biodivers nieuwjaar

Met trots kijken we terug op ons eerste jaar op landgoed Velhorst. Mede dankzij onze leden en klanten was het een succesvol jaar. In het nieuwe jaar zoeken blijven wij de verbinding zoeken met onze leden en willen hun graag betrekken bij ons bedrijf. Tijdens de bijeenkomst over duurzaam eten en voedingswaarde 26 januari a.s. horen we graag van onze leden wat zij dit jaar in ons bouwplan willen terugzien. Het nieuwe jaar staat ook in teken van nieuwe producten van landgoed Velhorst. 

 

Havermout en muesli van landgoed Velhorst

Het was een mooie start van het nieuwe jaar! 2 Januari is de eerste havermout en muesli geleverd met dank aan Meesters van de Halm. 

Van het haver is door Meesters van den Halm muesli en havermout gemaakt onder ons eigen label. Beide producten bevatten 100% biologische haver van landgoed Velhorst. Bij het verwerken van het graan wordt alleen ons eigen graan gebruikt. De graanvlokken zijn verwerkt tot muesli naar ons eigen recept.

Verkooppunten havermout en muesli

De havermout en muesli is verkrijgbaar bij de Superrr in Almen, de Nieuwenburgt in Spankeren en via onze webwinkel

Bier van Velhorst

Binnenkort volgen er nog meer producten, met zorg samengesteld van de granen van landgoed Velhorst. Een volgende stap naar een nieuw product van Landgoed Velhorst. Onze biologische haver en Durum tarwe is vorige week afgeleverd bij vloermouterij Masterveld. Samen met brouwerij Markebier uit Eefde wordt een speciaal bier ontwikkeld. De naam van dit bijzondere bier houden we nog even geheim.

 

Winterlezing Vrienden van Velhorst

Een gezonde bodem en het telen van gezond voedsel zijn belangrijke doelstellingen voor ons. De bijeenkomst van 26 januari a.s. staat in het teken van gezond eten en voedingswaarde. Tijdens deze bijeenkomst willen we graag van onze leden weten welke groenten we komende jaar in het bouwplan moeten opnemen. Gastspreker, Lyanne de Schrijver, vertelt over o.a. de voedingswaarde van onze producten. Arjen geeft een presentatie over pixelfarming op landgoed Velhorst. En we serveren gezonde én lekkere hapjes van producten van landgoed Velhorst. 

Aanmelden voor winterlezing

De lezing wordt is 26 januari a.s. in Almen van 13. 00 en 16.00 uur. Aanmelden kan via de website. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de locatie. 

29.3
791
29
100.28.132.102