Terug naar Nieuwsbrief / Archief

24.04.2023
Nieuwsbrief Vrienden van Velhorst april 2023

Samenwerking met De Clip Lochem

De Clip Lochem van Zozijn is een industriële dagbesteding en sociale werkplek voor o.a. mensen met een verstandelijke beperking. Sinds kort werken we samen met De Clip. Ze maken onze klein verpakkingen met graanproducten. De medewerkers plakken de stickers op de zakjes en de stempel met ons logo en de productnaam. Daarna worden de zakjes gevuld. Dit alles gebeurt met door medewerkers met grote precisie. 

 

Bouw nieuwe stal op Landgoed Velhorst

Eind vorig jaar is gestart met het slopen van de oude varkensstal en dit jaar is de bouw van de nieuwe stal en verwerkingsruimte betonnen. Het stalen frame en de begonnen wanden zijn geplaats. De stal wordt afgewerkt met hout van Natuurmonumenten dat door de Houtzagerij van Twickel is gezaagd.

Eetwinkel van Mien Doetinchem

Bij Eetwinkel van Mien in Doetinchem kun je heerlijk eten en mooie streekproducten kopen. Chef Mathijs van Milt werkt graag met lokale producten waar hij de prachtigste gerechten van maakt. Op onderstaande foto zie je een quinoa salade met gemarineerde bietjes, verse geitenkaas, daslook, viooltjes en biologische quinoa van Landgoed Velhorst. Een bezoek aan de eetwinkel is zeker de moeite waard. 

Op onze website lees je de voordelen van quinoa uit de Achterhoek

 

Afwezig van 29 april tot 8 mei

Van 29 april tot 8 mei zijn we er niet en kunnen geen bestellingen gedaan worden. Vanaf 8 mei kunnen we bestellingen geplaatst worden via onze webwinkel

22.5
790
29
3.238.112.198