Terug naar Nieuwsbrief / Archief

08.11.2020
Nieuwsbrief Vrienden van Velhorst november 2020

Seizoenswandelingen

Helaas moeten we de najaarswandeling uitstellen vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen. Zodra de omstandigheden het weer toelaten plannen we een seizoenswandeling. We wensen iedereen goede gezondheid. 

 

Oogst pixels boerenkool en spruitjes

Deze week gaan we de boerenkool en spruitjes in de pixels oogsten. De pachters kunnen hun oogst zaterdag 14 november ophalen. De pachters zijn hier per e-mail over geinformeerd. 

 

Pakket biologische varkensvlees

Tijdelijk verkrijgbaar: pakket met biologisch Bonte Bentheimer varkensvlees (ca. 1,4 kilo). Het pakket bestaat uit 2 ribkarbonades, gehakt, verse worst, 2 speklapjes en 2 varkenburgers. Je kunt het pakket bestellen in onze webwinkel

 

Cadeaubon lidmaatschap

Geef een uniek (kerst)cadeau en draag bij aan het verhogen van de biodiversiteit op Landgoed Velhorst. Of voeg dit cadeau toe aan een kerstpakket. De ontvanger is een jaar lang lid van de Vrienden van Velhorst (t.w.v. 25 euro), krijgt 10% korting op de producten in onze webwinkel en kan deelnemen aan de educatieve wandelingen op het landgoed.

Na bestelling ontvang je een cadeaukaart waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven.

 

Biologische koolzaadolie van landgoed Velhorst

De eerste koolzaadolie is koud geperst en wordt volgende week gebotteld. Om koolzaadolie in de markt te zetten, gaan veel stappen, investering én tijd aan vooraf. Het bewerken van grond, zaaien van de koolzaad, oogsten, schonen, (koud) persen, filteren, flessen vullen en etiketteren. De voorverkoop van onze biologische koolzaadolie is gestart. je kunt de koolzaadolie bestellen via onze website

23.7
794
29
3.214.184.223